Yrityksen profiili

Socreat Electronics Technology Ltd on high-tech yhteisyritys yritys, Hongkong ja Manner, joka on erikoistunut t & K, tuotanto ja myynti älykäs LED lightings. Perustuu "Luonnosta peräisin, luoda tulevaisuutemme" käsitys, olemme keskitytään t & K, tuotanto ja myynti laadukkaita All-in yksi aurinko puutarha, valo, Kaikki yksi aurinko kevyt, kannettava aurinko valaistuksen järjestelmä.

Socreat on t & k ammattitaitoinen joka säveltää kokenut LED kuljettaja insinöörien ja valaistuksen suunnittelijat. Meillä on vankka tekninen vahvuus ja monipuolinen kokemus tuotesuunnitteluun ja teemme yhteistyötä professorit ja Jiaotongin yliopistossa ja Xi'an University tieteen ja teknologian tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita.

Road fiksu on brandin Socreat yritys, brand management system Manner virallisesti muodostavat vuonna 2016. Takaamme tämän uuden tuotemerkin on supertähti koko maailman kehityksen solar kevyt katumarkkinat. Johtajana, vaadimme suuntaan "asiantuntija älykäs valaistus syttyy maailmassa", pitää t & k älykäs valaistus tuotteita ja valon laadun parantaminen. Olemme luomassa mukavampaa, energiatehokkuutta, korkea laatu elinympäristön viisaus.

Laadunvarmistus

Yrityksemme omistaa kehittyneiden testaus laitteiden ja ammattitaitoisen ja pätevän insinööri, joka tiukasti valvoa koko prosessia, myös materiaalia ostoista, menettelyä ja lopputuotteiden valmistukseen. Kaikki luotettavuus testit ovat tiukkoja, military tuotteet. Tuotteemme ovat täysin kysynnän kansainväliset standardit, kuten UL, CE, FCC, RoHS ja niin edelleen.

Factory Tour

Meidän tehdas sijaitsee Gushu, Bao'An district Shenzhen, joka on elektroniikan valmistuksen keskus Kiinan.

Gushu on vain 2 metroaseman päässä Shenzhen airport, se sopii teidän luona.

Joten, jos olet kiinnostunut LED, älä epäröi käymään, erittäin tyytyväisiä!

Yrityksen Vision:

Johtajana älykäs valaistus.

Yrityksen suunta:

Asiantuntija älykäs valaistus, valo maailman.

Yrityksen suunnittelu:

Luonnosta peräisin, luoda tulevaisuuden.

Yrityksen arvon:

Tarjota asiakkaille, työntekijöille, osakkeenomistajien ja yrityksen

Yhteistyökumppanit foorumi jossa luoda ja saavuttaa unelmia;

kunnioitettava ja kannustettava kaikkien kykyjä ja luovuutta.