Yrityksen profiili

Socreat Electronics Technology Limited on korkean teknologian yhteisyritys Hongkongista ja Manner-Suomesta, joka on erikoistunut älykkäiden LED-valaisimien tuotekehitykseen, tuotantoon ja myyntiin. Perustuu "Tule luontoon, luo tulevaisuuden" käsityksemme, keskitymme korkealaatuiseen tuotekehitykseen, tuotantoon ja myyntiin, kaikki yhdessä aurinkopuutarhavalaisessa valaistuksessa, kaikki yhdessä aurinkokennoisessa valaistuksessa, kannettavaa auringonvalojärjestelmää.

Socreatillä on ammattimainen T & K-tiimi, joka koostuu kokeneista LED-ohjaininsinööreistä ja valaistussuunnittelijoista. Meillä on vankka tekninen vahvuus ja runsaasti kokemusta tuotesuunnittelusta. Teemme yhteistyötä Xi'an Jiaotongin yliopiston ja Xi'anin tiede- ja teknologiakeskuksen professoreiden ja asiantuntijoiden kanssa tarjotaksemme asiakkaille parhaat tuotteet.

Road Smart on uusi tuotemerkki Socreat yrityksen brändin hallintajärjestelmä Manner virallisesti muodostumista 2016. Olemme varmoja, että tämä uusi brandi tulee olemaan supertähti koko maailmassa, johtava kehitys aurinko katuvalon markkinoilla. Johtajina me vaadimme "älykkään valaistuksen asiantuntijan suuntaan, valaisemaan maailman", pitämällä T & K älykkäässä valaistustuotannossa ja parantamalla valon laatua. Olemme luomassa viihtyisämpää, energiatehokkaampaa ja korkealaatuisempaa elinympäristöä viisaudella.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg